IQsted is het eenmansbedrijf van D.L.J. Cremers (verslavingsarts KNMG). IQsted is een bedrijf met een lange geschiedenis die dateerd rond 1980 (de vorige eigenaren hielden zich voornamelijk bezig met het publiceren van boeken) en richt zich de laatste jaren op ontwikkeling van cursussen en het organiseren van symposia.
De afgelopen 20 jaar heeft Daniel Cremers zich ingezet om scholing te geven. Hij is aanvankelijk naast zijn studie Geneeskunde begonnen met taalcursussen voor niet-Nederlandstaligen en ontwikkelde lesmateriaal voor software. Nu nog zijn er twee zeer goed lopende online cursussen beschikbaar op Udemy.
D.L.J. Cremers heeft tientallen presentaties gegeven aan studenten geneeskunde en artsen. Dit heeft hem geïnspireerd om nieuwe symposia te organiseren. Dit met als belangrijkste doel om kennis en ervaringen te delen met collega’s. Inmiddels heeft dit geresulteerd in een reeks landelijke symposia. De symposia staan op een wetenschappelijk hoog niveau, maar blijven voor iedereen toegankelijk.

D.L.J. Cremers is ook te benaderen voor het geven van presentaties over verslavingsgeneeskunde gebonden onderwerpen.

Overdag werkt D.L.J. Cremers voor de grootste verslavingszorg instelling van Noord-Nederland: de VNN. Binnen de VNN is hij voorzitter van de medische vakgroep en de formulariumcommissie.

IQsted werkt met veel plezier samen met andere collega's die hun inspirerende kennis willen delen met de wereld.